Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Semestian3Gen Shoutbox
Mon Jan 25, 2010 9:17 pm by zulzack

» Perkenalkan Diri Anda
Tue Dec 29, 2009 4:22 pm by torres9

» Selamat Datang ke Forum Semestian3Gen
Tue Dec 29, 2009 2:22 pm by zulzack

» Peraturan dan Tatacara
Tue Dec 29, 2009 10:01 am by Admin

Semestian3Gen Shoutbox
Semestian3Gen Shoutbox

Mon Jan 25, 2010 1:28 pm by torres9

Assalamualaikum semua,

Satu lagi feature Semestian3Gen Shoutbox telah ditambah. Mesti nampak punya kat column kiri. Nak pakai senang je, taip nama, lepas tu message. Email/web site optional, lepas tu post. Baru hari ni jumpe benda ni, tak sure lagi apa features yang ada. Anyways, gunakan tanpa was-was.cheers

Tapi sendiri mau ingatlaa, guna dengan berhemah, bahasa ke jaga laa ye. Kutuk-mengutuk takper, janji jangan sampai terguris hati kawan kita, dah laa, ye tak??? afro Kalau terlalu banyak sangat benda yang tak berfaedah, maka dengan berat hati terpaksalaa feature ini ditarik balik... …

[ Full reading ]

Comments: 1

Perkenalkan Diri Anda

Tue Dec 29, 2009 4:22 pm by torres9

Salam semua,

Sekadar peringatan, diminta semua member bukak thread introduction/perkenalan sendiri boleh tak? Kita nak make sure kita dapat mengenali sesama sendiri. At least kalau ada kawan-kawan kat luar tu tanya khabar berita, bolehlaa tolong sampaikan info... cheers cheers cheers

Jangan lupa letak nama kat Subject tu ye... Nanti baru tahu sapa punya intro. afro

Comments: 0

Selamat Datang ke Forum Semestian3Gen

Tue Dec 29, 2009 1:37 am by torres9

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

Selamat datang ke Forum Semestian3Gen. Forum ini dikhaskan untuk bekas penuntut/alumni Semesti batch '86-'90. Untuk memasuki forum ini, sila login di sini. Bagi sesiapa yang belum mendaftarkan diri, sila klik di sini.

Semoga anda semua dapat enjoy dan bertukar-tukar informasi sesama kita dan juga dapat merapatkan lagi persahabatan kita semua.

Akhir kata, selamat berforum dan enjoy!!! Very Happy Very Happy Very Happy



[ Full reading ]

Comments: 3

February 2019
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Calendar Calendar

Log in

I forgot my password
 
 
Or
 
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 7 on Tue Dec 29, 2009 1:48 pm
Poll

Apakah yang paling diutamakan bagi merancang Family Day 2010?

13% 13% [ 2 ]
13% 13% [ 2 ]
56% 56% [ 9 ]
19% 19% [ 3 ]

Total Votes : 16

Statistics
We have 42 registered users
The newest registered user is rosekitty

Our users have posted a total of 2013 messages in 76 subjects